Op weg naar de oplossing!

Scholing

Leren is inspireren. Het opdoen van nieuwe kennis is niet alleen voor kinderen van groot belang. Door als leerkracht nieuwe informatie, middelen en werkwijzen eigen te maken, kun je zelfverzekerder voor de klas staan. en de kinderen meer laten groeien. Tegenwoordig zie je overal teksten op internet, informatiebrieven en in kranten verschijnen dat leerkracht zijn meer is dan alleen het lesgeven. Digitale middelen kunnen voor de leerkracht een welkome aanvulling zijn. De tijd die deze effectiviteit oplevert geeft de leerkracht niet alleen meer inzicht, maar ook meer momenten om met de kinderen aan de slag te gaan en samen trots te zijn op elke stap die jullie maken als team in een mooi leerproces. 

Workshops en trainingen voor verschillende onderwerpen zijn mogelijk. De verschillende workshops en trainingen staan hieronder uitgebreid toegelicht. Er zijn trainingen voor:

  • Symbaloo: Verzamelpagina maken op internet, waar verschillende links kunnen zorgen voor een keuzebord voor kinderen of een overzichtspagina voor de leerkracht. En een op maat lesplan maken voor kinderen.
  • ClassDojo: Een gedragsmanagement tool waarmee positief gedrag bouwen een fluitje van een cent zal worden.
  • Groepsplanversneller: Jouw tijdsbesparing voor praktisch en passend onderwijs, een groepsplan in een handomdraai! En wat doe je met de gegevens in je groepsplan. Evalueren , reflecteren en dan?
  • Handig! tips intervisieochtend. Waar loop je tegen aan en kun je een Handig! tip voor gebruiken. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!