Praktijk voor remedial teaching, Brain Gym®, coaching en scholing.
 
Op weg naar de oplossing!

Even voorstellenAls leerkracht, remedial teacher en Brain Gym® begeleider vind ik het belangrijk dat kinderen kunnen leren in hun eigen ritme. Voor ieder kind de passende werkwijze bedenken is wat ik op school en in mijn praktijk voorop heb staan. Op deze manier kunnen kinderen weer ontspannen leren en hun volle potentie gebruiken. Dat is voor mij de mooiste beloning in het vak. Van iedere hulpvraag weer een leervraag maken op weg naar de oplossing.

Ik ben Daphne van de Werken. Sinds 2004 werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs, doen waar mijn hart van vol is: kinderen leren leren en voor ieder kind de passende werkwijze bedenken. De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld in de speciale onderwijsbehoeften van ieder kind. Als het voor een kind mogelijk kan worden gemaakt de juiste werkwijze vorm te geven, komt het leren leren weer op gang en kunnen kinderen weer groeien in hun zelfvertrouwen. Dit is voor mij de mooiste beloning in het vak. 

Niet alleen ieder kind, maar ook iedere ouder, leerkracht en school hebben hun eigen ontwikkeling. Sinds 2004 werk ik als groepsleerkracht in het basisonderwijs en vanaf 2014 heb ik daarnaast Onderwijspraktijk Werkbaar mogen opbouwen. Mijn plek om remedial teaching, Brain Gym®, co-teaching en scholing aan te bieden. Een plek waar ik vanaf 2020 ook als Brain Gym® en Dominance Factor instructeur en begeleider iedereen mag inspireren en helpen weer ontspannen in balans te komen door beweging. 


Ben je geïnteresseerd in individuele begeleiding, een arrangement op school of scholing, stuur mij een berichtje. Of plan via onderstaande knop een gratis kennismakingsgesprek. 


 

 

Klik op het icoon van LinkedIn om mijn profiel met een overzicht van werkzaamheden, opleidingen en cursussen te bekijken.