Praktijk voor remedial teaching, Brain Gym®, coaching en scholing.
 
Op weg naar de oplossing!

Online met de juf


In groepsverband

Onlinemetdejuf.nl is een initiatief van Marlène van Otterloo, Daphne van de Werken, Robine Kroon-Zijderhand en Tineke van der Klink. Wij zijn vier mensen met een hart voor onderwijs.

Vanwege de coronacrisis zijn veel van jullie genoodzaakt om thuis te werken. Daarnaast wordt er van jullie verwacht dat je je kind(eren) begeleidt bij het maken van schoolwerk. Wij merken om ons heen dat er veel ouders zo langzamerhand een beetje knel komen te zitten. Het is ook heel lastig om èn je werk te doen, èn je kind(eren) te begeleiden, èn te zorgen dat de koelkast gevuld is, er ’s avonds een warme maaltijd op tafel staat, enz. enz.

Wij kunnen niet alle beslommeringen van jullie regelen of overnemen, maar wat we wel kunnen doen is ervoor zorgen dat je kind zijn of haar vragen over school aan ons stelt, dat wij hen op weg helpen, de juiste uitleg geven en dat jij ondertussen tijd hebt om te doen wat je moet of wilt doen. Hoe fijn is dat?

Meer informatie: Online met de juf

Direct bestellen: Onlinemetdejuf


Individuele begeleiding

Zijn er de afgelopen periode onderdelen van een les moeilijk geweest die je nog eens wilt herhalen met je kind of is het hele vak rekenen, taal, spelling, begrijpend lezen of technisch lezen een uitdaging aan het worden? Individuele begeleiding kan hierbij de uitkomst zijn. Samen met het kind kijken we welke onderdelen herhaling of extra uitleg nodig hebben en maken we een plan op maat om hiermee aan de slag te gaan. Kijk voor meer informatie onder het kopje remedial teaching


Meer informatie of even gratis kennismaken?