Praktijk voor remedial teaching, Brain Gym®, coaching en scholing.
 
Op weg naar de oplossing!

Remedial Teaching

Je kunt bij Onderwijspraktijk Werkbaar terecht voor Remedial Teaching en arrangementen voor alle basisschoolvakken.


Een remedial teacher is speciaal opgeleid om hulp te bieden aan kinderen met leerproblemen of leerstoornissen. De extra begeleiding kan individueel of in een klein groepje worden aangeboden. Met een op maat plan van aanpak kan deze begeleiding op school en online plaatsvinden. Het werken vanuit een arrangement behoort ook tot de mogelijkheden.

Om een passend plan van aanpak te maken beginnen we eerst met een didactisch onderzoek om te bepalen waar de meeste leergroei te behalen is. Wanneer gedurende de afgelopen tijd of jaren is er moeite met de leerstof ontstaan en wat heeft de leerling nodig om weer tot leren te komen. Dit plan van aanpak wordt voor een vaste periode van ongeveer 6-8 weken opgesteld met doelen die de leerling na deze periode beter, dan wel geheel onder de knie heeft.

Met aandacht, begrip, inzicht en humor richt ik mij op de samenwerking met de leerling  en zorgen we samen dat alle betrokken partijen begrijpen wat er aan de hand is en wat er voor nodig is om weer met (zelf)vertrouwen, plezier en in beweging te kunnen groeien. Dat kan zijn het opnieuw aanleren van de leerstof, meer in beweging leren met behulp van Brain Gym® oefeningen, op een andere manier leren dan in de klas wordt aangeboden of een combinatie voor de beste aanpak die bij de leerling past. 


Pakket: Remedial Teaching en Brain Gym®

-     Ontspannen en focus met Brain Gym® oefeningen

-     Stress verlagen om weer tot leren te komen

-     Herhaling en toe leren passen van leerstof die moeite geeft

-     Krachtige combinatie


  • Remedial Teaching 45 minuten - €45
  • Remedial Teaching 60 minuten - €60
  • Remedial Teaching en Brain Gym - 60 minuten - €75


Meer informatie of even gratis kennismaken?